‘Snåret’ (struikgewas)

een oude boerderij in Midden-Zweden, ca 15 km van de prachtige oostkust (Jungfrukusten)…
De ligging
Deze boerderij van 1909 ligt volledig apart op 3,3 ha te midden de bossen van Hälsingland, op ongeveer 30 km ten noordoosten van Hudiksvall (richting Bergsjö). Hier kan u genieten van absolute rust en privacy! Op 500m ligt het prachtige Kitte-meer, waarvan de strandjes bereikbaar zijn op resp. 2 en 5 km.
De boerderij
Het gebouw is in een L-vorm gebouwd. Aan de linkerkant staat de schuur waar u hout kunt verzagen voor de kachels mocht het wat te fris worden. U vindt er ook de diepvriezer, de grill/ BBQ, 2 deckchairs en een opblaasbare rubberboot. Het zuidelijke deel van de schuur is ingericht als kunstenaarsatelier en het noordelijke deel als zomereetkamer met een prachtig zicht op de weide en de bossen.
Het woonhuis heeft een oppervlakte van ca 80 m2.
Via de veranda komt u in de hal met berging.

Links vindt u de ingerichte keuken met een elektrisch fornuis en aanrecht. Er is naast de elektrische verwarming ook een houtkachel, die eventueel als fornuis kan gebruikt worden. Er is vaatwerk en bestek voorzien voor 8 personen. Elektrische huishoudapparatuur: koelkast, mixer, koffiezet, waterkoker, broodtoaster, broodmachine.
Verder links ligt een tussenkamer met waterreservoirs (water uit eigen bron) en de badkamer met douche en toilet, haardroger en wasmachine.
Achter de keuken bevinden zich 2 kleine slaapkamers met respectievelijk een bed van 132 x 200 cm en 90 x 200 cm.
Als u de hal rechts verlaat, komt u in de gezellig ingerichte woonkamer met een oude, hoge witte tegelkachel. Er is een televisie met dvd-speler aanwezig.
Daarachter ligt nog een slaapkamer met 2 eenpersoonsbedden (90 x 200 cm).
Er staan 2 fietsen voor volwassenen ter beschikking in de schuur.
Huisdieren toegelaten.
Wifi aanwezig.
Enkel verhuur van mei tot oktober voor maximum 5 personen.
Poetsen: 50 euro
Meer info en contact: https://www.natuurhuisje.be/vakantiehuisje/43213